FAQ

Meest gestelde vragen

We hebben gedifferentieerde uurtarieven; € 65,-/€80,-Echter een uurtarief zegt niet alles… 

Van te voren proberen we een reële inschatting te maken hoeveel tijd een bepaalde opdracht in beslag gaat nemen. Verandert de vraag tijdens het traject niet, dan factureren wij dat wat wij begroot hebben. Je ontvangt altijd een offerte indien akkoord gaan wij meteen voor je aan de slag.

We maken van te voren een reële inschatting hoeveel tijd een bepaalde opdracht in beslag gaat nemen. We spreken altijd met jouw af wanneer de deadline moet zijn. 

Wil je om welke reden dan ook zelf iets (laten) veranderen aan onze ontwerpen dan zal je dit altijd van te voren even met ons moeten overleggen. Vaak kunnen wij de aanpassing ook snel en goedkoop voor je uitvoeren waardoor wij zeker weten dat het oorspronkelijk ontwerp niet aangetast/verminkt wordt.

Op al onze werkzaamheden rusten, door Nederlandse wet bepaald, rechten van intellectuele eigendom en eigendomsrechten. Met de producten die wij realiseren verlenen wij een exclusieve gebruikslicentie aan onze opdrachtgever. Die is daarmee bevoegd om ons werk op de afgesproken manier te gebruiken. Andere licenties of een ruimer gebruik van een licentie kan altijd in overleg nader bepaald worden.

Ja, 85% van de websites maken we in WordPress. WordPress is het meest gebruikte opensource Content Management System (CMS) ter wereld. Een gratis systeem waarbij, indien je dat wilt, zelf jouw website kan vullen en beheren. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor jouw doen.

Een basis huisstijl op maat waarmee jij jezelf wil identificeren heb je vanaf ca. € 2000,- ex btw. 

Een aanpassing in je huidige huisstijl is vanaf €200,00

Dit is afhankelijk wat er verwacht wordt. Gaat het om een redesign van een bestaande website of gaat het om een totaal nieuwe website? Moet er een nieuwe structuur, functioneel ontwerp bedacht worden of is die al aanwezig. Moeten wij ook de content verzorgen, teksten schrijven, foto’s (laten) maken of uitzoeken. En welke functionaliteiten moet een website krijgen. Ook de techniek is belangrijk bij het ontwikkelen van een website. Op het oog kan een website er goed uitzien maar onder de motorkap kan het een rommeltje zijn waardoor het gebruik, de laadtijd en zoekresultaten verre van optimaal zijn. Een professionele website door ons laten maken begint bij € 2.500,– ex btw. 

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wel hebben wij een klantenbestand van goede drukkers waarmee we samen werken.